Posted on

5 anledningar att bleka tänderna hemma

Idag är det många som väljer att bleka sina tänder. Så att tänderna ser riktigt snygga ut. Du kan köpa professionella tandblekningskit som du använder hemma. Billigt och smart. Här kommer fem anledningar till varför du ska satsa på att bleka tänderna hemma i badrummet.

1# Du sparar tusenlappar

Förr i tiden kostade det ganska mycket att bleka sina tänder. Idag kan du köpa ett mycket prisvärt tandblekningskit och andra produkter för tandblekning som nästan ger dig samma professionella resultat som om du gått till en klinik. Det är mycket billigare att bleka tänderna hemma framför badrumsspegeln, än att gå till en tandläkare. Du får inte exakt samma resultat, men dagens produkter som du använder hemma är förfinade och mycket utvecklade. I slutändan är det faktiskt inte så stor skillnad. Förutom att du sparar tusenlappar.

2# Du slipper missfärgade tänder

Tänk vad skönt att vakna upp på morgonen, gå ut till badrummet och få se vackra vita tänder hos tandblekningbutiken.se/. Istället för tråkigt missfärgade tänder från kaffe, cigaretter eller annan mat och dryck som inte är snälla mot tandemaljen. Det är så mycket roligare att le utan missfärgningar på tänderna.

3# Du ska söka jobb

Håller du på att söka jobb? Då kan det faktiskt vara smart att köpa ett tandblekningskit och bleka dina tänder hemma. Första intrycket är jätteviktigt vid en arbetsintervju. Det är så mycket lättare att le och hälsa vänligt och med självförtroende om du verkligen trivs med dina tänder. Det gäller särskilt om du har missfärgningar eller inte tycker om att le. Se det som en investering.

4# Gilla ditt leende

Om du inte tycker om ditt leende är det smart att fixa dina tänder. Att kunna le och känna sig bekväm är viktigt i alla sammanhang. Det hjälper dig när du ska tala inför andra på jobbet, när du ska dejta eller bara ta ett kort.

5# Det behöver inte synas

Förr i tiden så syntes det verkligen när folk hade blekt sina tänder. Det gick från gula missfärgningar till kritvita Hollywoodtänder på en dag. Det är inte alla som känner sig bekväma med det. Men idag är tandblekningsprodukterna så välutvecklade att du själv väljer hur mycket du ska bleka dina tänder. Istället för att gå från smutsgult till kritvit, så kan du gå från gula tänder till lite vitare. Du ljusar upp dem lagom mycket, utan att tänderna ser blekta ut. Alltså en mer naturlig skönhet.